REIKI

Té el seu origen al Japó i significa energia vital universal, mitjançant la teràpia s’aconsegueix activar els processos curatius, equilibrant la part física, mental i emocional.

  • Física: millora en dolors, lesions, metabolisme…
  • Emocional: problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat…
  • Mental: hàbits nocius, estrès, insomni, ansietat…
  • Espiritual: harmonia, pau, equilibri…

Es treballen els punts energètics anomenats chakras.

Durant la sessió terapèutica, el pacient entra en un estat de relaxació profund, ajudant així a que l’energia Reiki flueixi pel seu cos, millorant les dolències que pugui tenir i netejant Karma (sistema Karuna), les sessions són d’una durada d’una hora.

Tot i no estar reconeguda mèdicament és una tècnica que cada vegada més hospitals ofereixen com a servei als pacients.

TERÀPIA DE PARELLA

La teràpia de parella consisteix en un procés d’ajuda a una parella amb dificultats en la seva relació. La teràpia es basa en l’anàlisi acurat de cada situació, i en la utilització d’un conjunt de tècniques i estratègies psicoterapèutiques que tenen com a finalitat ajudar a resoldre els diferents tipus de problemes que poden afectar a les parelles. 

A les meves sessions de teràpia de parella rebo a ambdues persones integrants de la parella, però segons les necessitats, cada integrant té el seu espai per parlar.

Segons hagi anat proposo diferents pràctiques per recuperar el bon funcionament de la parella. El treball a desenvolupar es planifica conjuntament, ja que del que es tracta essencialment és de potenciar els propis recursos de la parella per a millorar la seva relació.

QUIROMASSATGE

El nom prové del grec “quiros” mans, formant així literalment la traducció: massatge amb les mans, a través de maniobres sobre el cos s’aconsegueix relaxació tant mental com física, aconseguint així el benestar i l’equilibri desitjat.

Amb el quiromassatge es poden treballar totes les parts del cos, maniobrant sobre les parts reflexes dels òrgans interiors s’aprofundeixen els beneficis de rebre un massatge, dins un ambient relaxat i còmode, arribant a calmar la ment, alleugerint l’ansietat, l’estrès, les angoixes… utilitzem olis essencials naturals per arribar amb més profunditat als seus beneficis i respectar el cos utilitzant el que la natura ens ha donat.

CREIXEMENT PERSONAL

Es treballa la intel·ligència emocional, és la capacitat d’escollir intel·ligentment l’opció de buscar una solució, les nostres emocions formen part del que ens envolta, si reconeixem i treballem les nostres emocions, el que ens envolta serà realment el que busquem.

El psicòleg Daniel Goleman és el qui va impulsar la investigació en intel·ligència emocional. Reconeixent les nostres emocions i les dels altres, utilitzant-les intel·ligentment o hàbilment, aconseguirem fluir millor en la vida.

Per Goleman, intel·ligència emocional implica cinc capacitats bàsiques:

  • Descobrir les emocions i sentiments
  • Reconèixer les emocions i sentiments
  • Saber-los utilitzar
  • Crear una motivació pròpia
  • Gestionar les relacions personals

HIPNOSIS CLÍNICA

La hipnosis clínica és una eina molt eficaç dins la psicologia.

La utilitzarem com a desinhibidor emocional, es defineix amb l’ús de la suggestió per provocar canvis cognitius, fisiològics, emocionals i conductuals, acompanyant-la d’altres tècniques terapèutiques depenent de la problemàtica a resoldre.

Entrant en un estat profund de relaxació es treballa el subconscient de la persona, així el tractament resulta efectiu.

Resulta molt eficient per resoldre traumes, fòbies, al·lèrgies… igual que deshabituacions de tabac, problemes de sobrepès, tot el que suposi un canvi profund en els nostres hàbits, ja que aquests els utilitzem des de l’inconscient.

La hipnosis clínica també s’utilitza per eliminar dolor, fins i tot en hospitals s’utilitza a l’hora de realitzar operacions en les quals no es pot anestesiar al pacient.

També es realitzen regressions mitjançant aquesta tècnica.

COACHING LIFE&COACHING BUSINESS

Coaching prové del verb anglès to coach “entrenar”, és un mètode que consisteix en acompanyar, instruir o entrenar a una persona o un grup de persones, amb l’objectiu de complir un propòsit o instaurar habilitats específiques.

Si bé té una procedència directa de l’àmbit esportiu, és en l’entorn empresarial i personal des d’on es coneix per coaching.

A través de formular preguntes, es generen les condicions perquè la persona o persones implicades en el propòsit puguin arribar a l’objectiu fixat, utilitzant els seus propis recursos i habilitats, amb responsabilitat, motivació i creativitat.

Es treballa amb profunditat, observant, escoltant i guiant a la persona, fent aflorar el que guarda al subconscient que el limita a aconseguir el propòsit marcat, potenciant els valors que ja té la persona, fent mesurable la fita aconseguida, i procurant que les eines utilitzades puguin ser d’utilitat en altres ocasions per la persona, generant els hàbits necessaris.

NATUROPATIA

La hipnosis clínica, és una eina més dins la psicologia, sent una eina molt eficaç.

L’utilitzarem com a desinhibidor emocional, és defineix amb l’ús de la suggestió per provocar canvis cognitius, fisiològics, emocionals i conductuals, acompanyant-la d’altres tècniques terapèutiques depenent de la problemàtica a resoldre.

Entrant en un estat profund de relaxació es treballa el subconscient de la persona, així el tractament resulta efectiu.

Per resoldre traumes, fòbies, al·lèrgies… resulta molt eficient al igual que deshabituacions de tabac, problemes de sobrepès, tot el que suposi un canvi profund en els nostres hàbits ja que aquets els utilitzem des de l’inconscient.

La hipnosis clínica també s’utilitza per eliminar dolor, fins i tot en hospitals s’utilitza a l’hora de realitzar operacions les quals no poden anestesiar el pacient.

També es realitzen regressions mitjançant aquesta tècnica.

SERVEI D'ESTÈTICA

Coaching prové del verb angles to coach “entrenar”, és un mètode que consisteix en acompanyar, instruir o entrenar a una persona o un grup de persones, amb l’objectiu de complir un propòsit o instaurar habilitats especifiques.

Si be té una procedència directe de l’àmbit esportiu, és en l’entorn empresarial i personal des d’on es coneix per coaching.

A través de formular preguntes, es generen les condicions perquè la persona o persones implicades en el propòsit puguin arribar a l’objectiu fixat, utilitzant els seus propis recursos i habilitats, amb responsabilitat, motivació i creativitat.

Es treballa amb profunditat, observant, escoltant i guiant a la persona, fent aflorar el que guarda al subconscient que el limita a aconseguir el propòsit marcat, potenciant els valors que ja té la persona, fent mesurable la fita aconseguida, i les eines utilitzades puguin ser d’utilitat en altres ocasions per la persona, generant els hàbits necessaris.

COACHING PER EMPRESES

La missió d’aquest projecte és acompanyar a les persones/empreses per potenciar les seves habilitats i competències per la consecució de metes o objectius, tant personals com professionals, integrant la natura en el procés i potenciant l’equilibri de la vida de tots aquells que decideixin participar. Tot això, dins d’un marc incomparable com és el Parc Natural de les capçaleres del Ter i del Freser (PNCTF), seguint una ruta interpretada i tot treballant amb eines de creixement personal.